inspiracija Kids

Canon Creative Park na uskršnjem stolu

 

 

Canon Creative Park je za nas otkriće! Iznenađeni smo ogromnim izborom oblika i uzoraka a pogotovo nas je iznenadio veliki izbor čestitki za svaku prigodu ( apsolutno svaku! )

Na njihovoj stranici smo uspjeli pronaći 3D makete koje su Viti bile jednostavne za izrezivanje i sastavljanje.
Zaista, zabava za svakoga!

 

 

Ja sam se uhvatila onih kompliciranijih oblika za koje je potrebno malo više vremena i vještine.
Izabrali smo tipične uskrsne motive: zečiće, koke, pisanice, cvijeće i njima dekorirali blagdanski stol.

 

Printanje je vrlo jednostavno i brzo, čak i za one nestrpljive. Kao što sam ja.
Uživali smo u izrezivanju i lijepljenju, u ovakvoj igri zabavi nema kraja!
Creative Park će sigurno ostati dio naše igre jer nas potiče na kreativnost i druženje.

canon

Ovo je naš primjer dekoriranja stola s Canon Creative Park-om a kako smo se zabavili dok smo vrijedno printali, rezali i lijepili možete vidjeti u video koji smo napravili za Supermame.hr i Canon Hrvatska!

 

Svima od srca želimo  Sretan Uskrs!

 

 

Canon Creative Park – Uskrs

🐰 Uskrs nam se bliži, a Canon Creative Park ima nekoliko ideja kako da ga na zabavan i kreativan način dočekate s vašim mališanima. Savršena prilika da cijela obitelj uživa u pripremama za Uskrs. Ovaj put za izradu uskršnjih dekoracija iz Canon Creative Park-a zaslužna je supermama Emilija s bloga Škare & Makaza i njezin sin Vito. "Canon Creative Park je za nas otkriće! Iznenađeni smo ogromnim izborom oblika i uzoraka a pogotovo nas je iznenadio veliki izbor čestitki za svaku prigodu (apsolutno svaku)! Na njihovoj stranici smo uspjeli pronaći 3D makete koje su Viti bile jednostavne za izrezivanje i sastavljanje. Zaista, zabava za svakoga! Ja sam se uhvatila onih kompliciranijih oblika za koje je potrebno malo više vremena i vještine.Izabrali smo tipične uskrsne motive: zečiće, koke, pisanice, cvijeće i njima dekorirali blagdanski stol.Uživali smo u izrezivanju i lijepljenju, u ovakvoj igri zabavi nema kraja!Creative Park će sigurno ostati dio naše igre jer nas potiče na kreativnost i druženje."✂️ Canon Creative Park ✂️ >> http://bit.ly/CreativePark_UskrsU suradnji sa: SupermameVideo © Škare i MakazeOprema: Canon EOS 80D + Canon EF-S 17-55 mm f/2.8 IS USM

Gepostet von Canon Hrvatska am Montag, 26. März 2018

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *